fbpx

Termeni și condiții

Definiții și Condiții generale

Bine ati venit pe Site-ul www.adamusat.ro publicat si detinut de Cabinet Individual de Psihologie Ada Mușat, denumit în continuare „Editor”, „noi”, „al nostru” sau „www.adamusat.ro”).

Acesti Termeni si conditii generale se aplică oricarei accesari și utilizări a Site-ului, inclusiv a Serviciilor care sunt propuse de catre editor pe Site (denumite în continuare “Servicii”). Daca nu acceptati acesti Termeni si condiții generale, va rugam sa nu accesati Site-ul si sa nu utilizati Serviciile

In sensul acestor Termeni si conditii generale, termenii „dvs.”, „al dvs.”, „utilizator (i)”, „membru (i)”, „abonat (i)” desemneaza orice persoana care acceseaza Site-ul sau utilizeaza Serviciile.

Acești termeni si conditii sunt completati de „Politica de confidențialitate si de Cookie-uri”, care este o parte integranta a acestor Termeni si condiții generale si pe care va invitam sa o consultati dand click aici. ( aici te va duce in politica de confidențialitate)

In plus, accesul la unele Servicii poate fi supus acceptarii dvs. depline si in totalite la termenii si conditiile care reglementeaza aceste Servicii (denumite in continuare ,,Termeni si conditii specifice”). In cazul unui conflict intre Termeni si conditii generale si Termeni si conditii specifice aplicabile anumitor Servicii, Termenii si conditiile specifice vor prevala asupra Termenilor si conditiilor generale. Termenii si conditiile generale si Termenii si conditiile specifice aplicabile anumitor Servicii specifice sunt cele in vigoare in momentul conectarii pe Site si utilizarea Site-ului. Editorul poate modifica oricand Termenii si conditiile generale sau Termenii si conditiile specifice pentru a le adapta la evolutia Site-ului, a Serviciilor sau pentru a le exploata. Utilizatorii sunt informati cu privire la aceste modificari prin comunicarea lor pe Site. Ele sunt considerate acceptate de catre orice utilizator care acceseaza Site-ul dupa comunicarea lor pe Site. Prin urmare, va invitam sa le cititi cu atentie si sa le consultati in mod regulat.

 

1. Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.adamusat.ro.

2. Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

3. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www.adamusat.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.

4. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.adamusat.ro

5. “Moderator” este orice persoana desemnata de Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea discutiilor de pe forumul www.adamusat.ro

6. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de ARTS ARENA prin intermediul www.adamusat.ro.

7. Firma Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca acest Cabinet Individual de Psihologie Ada Mușat nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.adamusat.ro.

8. Continutul www.adamusat.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de orice intentie comerciala.

 

Descrierea serviciilor

9. Scopul www.adamusat.ro este de a oferi utilizatorilor informatii despre servicii de psihologie clinică și psihoterapie.

10. Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de informatii. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta si care vor necesita o aprobare seaparata. Accesul la www.adamusat.ro este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament. Totusi fiind un site Internet trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

11. Sunteti de acord SA NU folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

A. încărca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.

B. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod

C. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului www.adamusat.ro, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.

D. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului

E. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

F. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

G. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

H. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

I. intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real

J. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site

K. incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

L. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor www.adamusat.ro

M. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona

N. se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.adamuat.ro, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii detinute sau reprezentate de Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat

O. organizarea de concursuri sau tombole

 

Raspundere juridica. Despagubiri

12. Editorii si Utilizatorii www.adamusat.ro sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.

13. Fiecare utilizator al www.adamusat.ro este de acord ca, la cererea Cabinetului Individual de Psihologie Ada Mușat , sa exonereze de raspundere www.adamusat.ro si Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

14. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat, partenerii si angajatii, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii aceptor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

15. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

 

Accesul la Site confera utilizatorilor dreptul de uz personal, privat si non-exclusiv a Site-ului, in scopul si pe durata utilizarii Site-ului.

 

1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.adamusat.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

2. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: www.adamusat.ro”, amplasata vizibil.

3. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al Cabinetului Individual de Psihologie Ada Mușat. Incalcarea acestei conditii duce la un conflict pe care Cabinetul Individual de Psihologie Ada Mușat va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.

4. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sutina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii www.adamusat.ro au la dispozitie urmatoarele cai de contact: terapie@adamusat.ro